U nás doma se to dělávalo takto - už během smažení se řízky vkládaly do hrnce a přikrývaly pokličkou, pod hrncem byl další hrnec, ve kterém se vařila voda. Takže zespodu jim stále bylo teplo. Než se osmažilo 20 řízků, tak ostatní nevychladly. Pokud ještě musíte řízky převážet, tak bych hrnec zabalila do staršího ručníku, omotala alobalem a frčela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.