Lvice, moje nadaná dcerka chodila do školky se smíšenou třídou. Bohužel smíšenou
nejhorší byly poslední rok, protože je taky narozená na podzim a do školy šla v sedmi. Předškoláků bylo ve třídě jen 6, pak nějací 5-letí a 10 tříletých...
A bylo to fakt peklo, intelektově i emočně je převažovala hodně a neskutečně ji to nebavilo a prudila učitelku i děcka, jak jinak, nuda... Takže jsem jí vyplnila odpoledne a chodila do ZUŠ, kde chodila se staršíma dětma, tam ji to bavilo velmi
Bohužel v naší školce ředitelka prý odmítala vždy třídu jen pro předškoláky a netrpěla tím jen má dcera, ale i ti další, to je jasné. Já jí aspoň vymohla že nemusela chodit s těma malýma spát, jinak ředitelka nutila spát všechny i předškoláky. Má dcera nespala po obědě od dvou let krom nemocí nikdy, takže nutit ji ve školce, fakt k smíchu.
Stálo mě to hromadu nervů a stavů nepříčetnosti i nasranosti v té školce. Bohužel ten poslední rok taky přešla do jiné školky z důvodu stěhování a tak měla srovnání, v předešlé ji spát nikdo nenutil a byla v předškolácích už dva roky předtím.
Nevzpomínám na to vůbec ráda a jsem moc vděčná, že třída pro nadané jí to nyní vynahrazuje
Takže ti ji doporučuju, nezbývá než vydržet a zabavit ji staršími dětmi v rámci odpoledních kroužků, nám se to fakt hodně osvědčilo.