| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Věrko,
mám teoretizovat? Hele, byla tu debata, jestli je alkoholik ten, kdo si dá sklenku denně....a prý že jo....Tak tam je řešení poměrně jednoduché, pokud na to není člověk sám....
U těžších případů bych hledala pomoc u lékařů.
Předpokládám, že bych zkusila změnit prostředí, prostě se přestěhovat....
Léčebnu...
Prostě pokud a dokud by ten člověk o mou pomoc stál, hledala bych. A pořád si myslím, že bych začala hledat dřív, než by se dostal do stavu, kdy už by mu pomoci nebylo....

Když se řekne alkoholik, mám před očima třeba i zoufalou ženskou, která každý večer zapíjí svou samotu a ráno do sebe musí hodit panáka, aby vůbec vstala....pak přes den funguje a večer zase.....i to je přeci alkoholik.....a myslím, že je to v takovém případě řešitelné....proto prostě nedokážu říct, že alkoholismus sám o sobě je pro mě důvod ~d~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.