No nevím, ale formulace "Poměrně vysoký věk pro těhotenství ...". Nevím, co si myslí ostatní, ale třetí těhotenství v 35 letech je podle mne tak akorát. V době, kdy není výjimkou ani 40 letá prvorodička, tak smysl článku moc nechápu. Možná potřebovala Břeclavská nemocnice nějaký úvod k propagačnímu článku ;-) Také moc nechápu to strašení typu "podcenila jsem přípravu", "špatně jsem dýchala" apod. A pokud počítám dobře, tak paní Alma je přibližně v mém věku a já jsem rozhodně nezažila (shodou okolností jsem také měla první dítě v 26), že by rooming-in a manžel u porodu nebyl v polovině 90. let úplně běžný. Možná nebylo na škodu si porodnici předem vybrat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.