Já nevím, u nás doma bylo právě pečení vek a housek na "lepší události" běžné i v době, kdy se o žádných pekárnách ještě zprávy nenesly. Jasně, domácí pekárna to ještě více ulehčí, ale kynuté těsto ani tak není žádná velká věda. Nemluvím o chlebu, ten chce svůj čas a zkušenost, ale běžné bílé pečivo se dá zvládnout velice dobře.
Dřív prostě pečivo standardně nebývalo, když ho člověk potřeboval. Nebo bylo hnusné. Tak proč si neudělat vlastní, čerstvé a bez nervů?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.