Báro,
vidíš a já tohle všechno doma běžně mívám, ale prostě mě to upéct nenapadne, protože já nepeču nic (nesnáším těsto v rukách nebo smíchávat suroviny.....brrr), a muž je doma občas, takže prostě to zaběhnutí do obchodu je pořád nerychlejší, nejjednodušší, nejpřirozenější. Jsem původem z velkého města, vím, že tedy veky řed Vánocemi a Silvestrem občas znamenaly frontu, ale zase vydržely, tak se kupovaly třeba tři dny předem nebo i víc, prostě byly, stejně tak rohlíky.....třicetiletý stereotyp už se prostě z hlavy dostává poměrně těžko....
Takže nemám problém pochopit, že to nejen někoho nenapadne, ale i když napadne, tak to zavrhne, protože buď nemá suroviny nebo nevěří výsledku nebo se mu prostě péct nechce (to chápu nejvíc
).
V zásadě mi vadí ten údiv, že to někoho nenapadne nebo radši obíhá krámy, než aby to zkusil....a jak zjišťuju i ve své domovské diskuzi a myslím, že i tady, kde bydlím, jsem s domácím rohlíky za exota
, takže výjimečné to není.