Ahoj holky.
Všem vše nej nej do nového roku. Ať máme hlavně ty dětičky zdravé!!! A matkám čekatelkám bezesporu přeji pohodové porody
My Silvestra oslavili po letech mimo domov, s přáteli a jejich dětičkama v historickém městečku Slavonice, takže to bylo fajn a zpestření nejen pro mě. Sice jen jedna noc, ale bylo to super.
Co mě ted ale trápí,řeším T. zuby. Na horních zoubkách má jakoby prasklou sklovinu. Podél zubu u dásně má takové dlouhé jamky, obávám se, jestli nemá medové zoubky. Na spodních to tedy nemá. Před chvílí usnul, tak jsem si řekla, že mu pusu pořádně probádám a na zadní horní stoličce jsem viděla cosi tmavého, tak jsem tam štourala v domnění, že je to zbytek jídla, jenže on asi mega kaz
Kluci mají naštěstí skvělou zubařku, tak nás zítra dopo vezme. Jen si říkám, jak je to možný. Zoubky si drhne i on sám velmi rád, sladké moc nemá v oblibě a přeci. Napadla mě souvislost s herpangínou, kterou prodělal v srpnu. Dásně i jazyk měl samý aft, natírali jsme genciánou, která mu na zoubkám pak držela víc jak měsíc a nešlo to dolů. Myslím si,že tehdy se tam cosi podělalo a sklovina začala praskat
Jsem zvědavá, jak zítra dopadneme, protože co jsem slyšela, tak u takových prcků je ošetření kazu možné jen v narkoze
Jsem, holky, z toho fakt špatná. Přeci jen mu mají zoubky ještě nějaký rok vydržet. I kluci měli první kaz někdy kolem 4.roku. Achjo.