Ahoj. Som zo Slovenska a dnes som práve navštívila túto stránku. Termín pôrodu mám na 12.02.2005, preto reagujem na Váš email lebo to máme skoro rovnako. Zastávam ten istý názor, že i keď tá pohyblivosť je sťažená nedá sa to porovnať s tou radosťou s akou čakáme ja a môj manžel na náš maličký prírastok. Odporúčam pri rozhovore ak niekto začne škaredo rozprávať o pôrode a atď. tak ho prerušiť, s tým že nič nie je v živote ľahké ale všetko sa dá zvládnuť. A určite, keď sa narodí dieťatko zabudneme na všetky ťažkosti spojené s tehotenstvom a budeme od dojatia plakať, keď uvidíme to drobučké stvorenie, ktoré bude len a len naše,a ktoré nám prinesie toľko radosti a šťastia ako nič iné na svete. Držím všetkým nám palce, ktoré to už máme len "zapár" a aj ostatným budúcim mamičkám a takisto prajem veľa sily a zdravia. Januša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.