| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Náš jídelníček se pořád točí dokola

- těstoviny - s Lučinou, sýrem a kečupem, nebo se skořicovým cukrem (omáčky jsem zkoušela, nejedly to).
- brambory - uvařené s Lučinou nebo Balkánem, braborová kaše, dušené brambory na sádle, bramborový guláš, s hráškem na smetaně (jedno dítě hrášek nejí), se zadělávanou mrkví, s římskou brokolicí, s masem, bramborové placky.
- maso - pečené kuře, kuřecí nudličky s rýží a trochou zeleniny, řízky, rybí filé, v lepších časech někdy dušené hovězí s rajskou nebo s rýži a zeleninou.
- rýže - rizoto se zeleninou (mrkev, hrášek, kukuřice).
- omáčky - rajská (nesní ani svíčkovou, ani koprovku, o jiných omáčkách ani nemluvě).
- polévky - bramboračka, vývar, rajská, fazolková, hrášková, někdy se překonají na pórkovou.
- luštěniny - párkrát do roka čočka na kyselo
- teplá zelenina - dušená mrkev, hrášek, brokolice.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.