Přidat odpověď
Sny: tak já jsem si dnes vytahovala všechny zuby, normálně rukama, nehtem pod zub (druhý trvalý), zatáhla jsem a byl venku. Většinou byly o kus větší než jsou, hlavně ta korunková část, a některý jsem vytáhla i s 15-20 cm kostí, ale nebyla to kost z lebky, na tom kus masa. Něco jak když obíráte velký kosti... Ty jsem ale v poslední době neobírala. Vytáhla jsem si tak všechny, sáhla si na stoličky, uvolněná, vytáhnout, špičák, jde, vytáhnout. Trochu tekla krev, občas na tom maso...
Přitom mi někdo - asi můj zubař - říkal, že narostou druhý (teda jako třetí), prostě žádný drama. Probudila jsem se, když jeden z posledních byl jakejsi rozdrobenej a já začla plivat kousky.
Zvláštní je, že přesně ty zuby, který už nemám, jsem v tom snu taky už neměla. Vytahovala jsem si ty ostatní.
A vytahovala jsem si je někde vpředu na podlaze v autobusu - jak ty dálkový mají ten prostor pro řidiče, někdo ještě seděl na místě pro spolujezdce, já tam byla na zemi, za mnou na schůdkách mamka a do toho se nacpaly dvě dámy středního věku s místenkama, a jen nechápavě čuměly.
Jsem se divila, jak se mi to do huby vlezlo... Ale jak jsou uložený druhý zuby u mimina, špičáky až u nosu... tak se to prostě vlezlo i s těma kostma vytaženýma i velikostí (ta byla fakt nadměrná)
Tak to ráno mi pak bylo divně teda.
Jojo, Mawinka to nechává na B.
Předchozí