| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jj, my jezdíme zase na bobech do školky pro kluky. Ale je to hrozná cíta, jak mu jen trochu padne sníh do obličeje nebo se vyklopí na zem, tak je křik. Ze školky už ho tahají kluci, se o něj perou ~R^
K tomu mazání, já dokud nebyl problém, tak jsem taky moc nemazala. Takže bud, Joli, klidná. Nejlepší je kůži moc nezatěžovat, pokud je tedy ok. Ale třeba u nás přes zimu kluci mají vždy sušší kůži, T občas takovou krupici po těle, tak mám ten Ambiderman. Jinak je hodně dobrý a osvědčený A-derma exomega, opět na sušší kůži i atopickou, základ je oves a ten je na kůži super. Kupuji v lékárně, ale cena je kolem 350,-,zase vydrží ale dlouho. Určitě taky nemažu Hippem, Niveou apod. z toho já mám strach,když vím,jaké jsou rodinné dispozice ~7~
A prcku? Tu mažu tak 1x za 2-3dny, když se mi zdá po stolici zarudlá, jinak na to kašlu. U holčiček je to ale asi jiné, tam je to riziko opruzenin asi vyšší, když si na tu prdýlku načůrají víc jak kluci, nevím.

K tomu koju, je mi jasný,že je na světě hodně mamin, co kojí i dýl jak do 2let, moje nejlepší kamarádka byla kojena prý do 5let. Jenže už je málo lidí, co má pro to pochopení. Samozřejmě, že je mi fuk co si kolem lidi myslí, já mám na to svůj názor. Spíš mě začíná štvát, když se prsa dožaduje i když jsme mimo domov, tohle chci právě upravit, jen na kojo doma. Prostředník to taky tak měl, kojení ráno, vpoledne před spaním a večer. Tadeáš si zatím dává kdy chce, násoska.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.