| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aha, treba zvysit investicne vydaje do buducnosti a v oblastiach dolezitych pre buducnost ako to robi Nemecko. A predstavit si pod tym moze kto co chce a aj vyratat ako zacne klesat statny dlh.
A samozrejme sa to nedalo skopirovat hned, ale museli predtym byt 4 prispevky ad hominem, akyna nevie citat, nerozumie, nerozmysla. Pokial je toto Tvoja standartna forma upozornenia na ""omyl"", tak len dufam, ze nepatris k ucitelom, ktori fnukaju, ze maju nizke platy.~3~
A aspon viem, ze podla Tvojej logiky ""tech B) je v diskusi dost"" znamena, ze s biedou najdem jeden vseobecne napisany a teda nespochybnitelny prispevok a potom si 2 dni tlieskam. Ale tesim sa s Tebou

kopíruji ti sem cos napsala, aby zase nedošlo k nějakému nedorozumění.
tleskat můžeš čemu chceš, o nezpochybnitelnosti čehokoliv jsi zase přesvědčená jen ty. Se tvým černobílým viděním se opravdu nedivím.
kdybych nevěděla, že žiješ v Německu, tak bych ti to přeložila rovnou, když tomu nerozumíš. Takhle se snaž sama, mě to všeobecné nepřipadá.
Já za tím vidím konkrétně podporu školství, vzdělávání, vědy, podporu rodin s dětmi, (investice do budoucnosti), podporu zaměstnanosti, podporu některých průmyslových odvětví, která by ovšem měli vybrat odborníci, ne zlatokopové.
možná to madelaine myslela jinak, ale já ji pochopila takto. pořád je mi to bližší než tebou navrhovaný třídní boj, jiné B) jsi zde nenapsala, takže předpokládám, že dle tebe se vše v ČR napraví šetřením nebo třídním bojem, případně šetřením a třídním bojem. To vyplynulo z tvých příspěvků, doufám myšlených ironicky.~d~

není mojí povinností ti nic kopírovat a ani písať jakékoliv B) ke tvým nesmyslům. Já opravdu za tvoji omezenost a neschopnost porozumět textu nemohu.... Až se příště spleteš, tak se zeptej normálně, chceš-li normální odpověď a ne s "iróniou", protože jak vidíš i odpověď je ironická. Doufám, že ironie je povolená i pro mě, že nejde o výsadu tvoji.
Na závěr bych podotkla, že nexistuje žádná moje logika, tvoje logika, ženská logika apod. Logika je jenom jedna a ne vždy je na diskusích uplatňována. U tebe mám pocit, že toho ani nejsi schopná, což bohužel dokazuješ svými častými nelogickými výkřiky.
"ad hominem" - to jsem odkoukala od tebe....:-)
jinak, kdybych tě chtěla opravdu urazit, napsala bych ti, že jsi kráva. To my blbečci, kteří nedohlédneme tvého intelektu ani jinak neumíme. Urazit jsem tě nechtěla, jen se bavím a čím dál tím lépe....
a vím naprosto přesně, že s tímto tvým způsobem diskuse s pacienty či nadřízenými nebo kolegy v nemocnici by tebe dávno vymetli z každé nemocnice, nejen německé....
myslím, že bychom měli vystavět slavobránu - akyna uznala, že se přehlédla a udělala chybu~;). Efektivním způsobem, jak se z chyb poučit je, najít si ji sám a protože jsi už dospělá, tebe vychovávat ani vzdělávat ani nechci ani nebudu - na tom budeš muset zapracovat sama~;)

Nazdar~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.