Přesně, pokud se to možný zpřísnění ubírá tímto směrem, tak bych to i pochopila... stejně jako bych pochopila, že tam bude podmínka nějakého kurzu pro vzdělávající osobu. Já za sebe musím říct, že těch kurzů vymetám dost a jsem za každý fakt vděčná, protože to pro mě osobně je obrovský obohacení. Podle mě je hodně důležitý, aby to dítě někde "vystupovalo" z rodinné ulity, aby bylo vidět, že to je všechno v pořádku, že domškola není jen zástěrka pro týrání... konec konců - časté kontroly malých dětí u praktických dětských doktorů mají mimo jiné i tento cíl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.