Jsem v 16tt a už třetí den mě pobolívá břicho a pálí močová trubice (pořád). Ve středu jsem byla u dr na gyndě (to mě jen pobolívalo to břicho) a žádný problém nenalezen. Mám doma testovací papírky na moč, zkusila jsem je a ukazuje to bílkoviny a urobilinogen , na jeden +. K dr se hnát nechci, poslední co chci, je chytit chřipku (za dva týdny - necelé - dělám státnice, fakt si to nelajznu). takže vidím tři varianty: 1) budu hodně pít (z minulého těhu tady mám nějakou vrbatku co jak se tomu nadává, doporučeno dr na močové cesty) 2) taktéž z minulého těhu tu mám nitrofurantoin. Moc se mi do toho ale nechce. 3) poletím na gyndu na pohotovost. Tam snad chřipky nemaj. Vzhledem k tomu, jak se budou tvářit (a že mi stejně nějak extra nepomůžou) se mi do toho taky moc nechce. Nějaký jiný nápad? Odbornou radu uvítám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.