Maw, tak uvidíme...s tím kojem. Kdyby ted Tadeáš uměl mluvit, tak by mi řekl,že by chtěl kojit tak do sta let. On je hlava mazaná, jen když mám triko s trochu malým výstřihem, tak už mi tam šahá a ňam ňam. Když stojí u vany a kouká, jak se sprchuju, tak ten upřený výraz na moje prsa stojí za to
(aspoň někdo mě tak obdivuje
) Jeho závislost je děsná, kdyby to bylo, jak píšeš, jen na to před spaním. Ale uvidíme... (takže my dvě tu budeme kojit ještě školáky???
)
Wis, tak ten chlad na zemi móc dobře znám. Pod náma studené sklepy, z ledové předsíně jsme už zabezpečili dveře zespod,aby do bytu tak netáhlo. Ale ráno je tu dost zima,takže u nás taky tepláčky+punčochy a bačkůrky. My teda máme bačkory se žirafkou na suchý zip z Deichmanna za 130,-, jsou ok. Jinak se mi blbě shání, všude mají na tkaničku a to nechci. Hlavně se dobře obouvají pro děti s vyšším nártem. Noleny, věřím, že jsou super, zkušenost ale nemáme. A určitě schovej pro druhé. Hele, naši kluci po sobě dědí zimní boty. Nebojím se toho. Zimní jsme vždy kupovali drahé, kvalitní a za tu jednu sezonu, max. dvě sezony, je nezničili. Letní se ničí a jde vidět,že venku víc lítají, tak to prostě nevydrží. U capáčků bych se fakt nebála.