| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maw, tak uvidíme...s tím kojem. Kdyby ted Tadeáš uměl mluvit, tak by mi řekl,že by chtěl kojit tak do sta let. On je hlava mazaná, jen když mám triko s trochu malým výstřihem, tak už mi tam šahá a ňam ňam. Když stojí u vany a kouká, jak se sprchuju, tak ten upřený výraz na moje prsa stojí za to ~t~ (aspoň někdo mě tak obdivuje ~R^~t~ ) Jeho závislost je děsná, kdyby to bylo, jak píšeš, jen na to před spaním. Ale uvidíme... (takže my dvě tu budeme kojit ještě školáky??? ~8~~:-D )

Wis, tak ten chlad na zemi móc dobře znám. Pod náma studené sklepy, z ledové předsíně jsme už zabezpečili dveře zespod,aby do bytu tak netáhlo. Ale ráno je tu dost zima,takže u nás taky tepláčky+punčochy a bačkůrky. My teda máme bačkory se žirafkou na suchý zip z Deichmanna za 130,-, jsou ok. Jinak se mi blbě shání, všude mají na tkaničku a to nechci. Hlavně se dobře obouvají pro děti s vyšším nártem. Noleny, věřím, že jsou super, zkušenost ale nemáme. A určitě schovej pro druhé. Hele, naši kluci po sobě dědí zimní boty. Nebojím se toho. Zimní jsme vždy kupovali drahé, kvalitní a za tu jednu sezonu, max. dvě sezony, je nezničili. Letní se ničí a jde vidět,že venku víc lítají, tak to prostě nevydrží. U capáčků bych se fakt nebála.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.