| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lei, ještě jsem to neslyšela,ale možné to je, nicméně, Matěj se odstavil právě někdy v 16-17 měsících. Hlavně ono tohle je docela těžký zobecnovat, bude to tak někdy okolo, ale určitě všechny děti v 15 měsíci na den neprochází stejným obdobím.
Lei, no jsem na Tebe zvědavá. Já si zatím nějak nepřipouštím, že je to blízko, dva měsíce jsou přece ještě dlouhá doba. Ale břícho mám velký. A k našemu odhadování pohlaví, v pátek jsem byla na velkém UTZ, miminko je drobnější než byl Matěj, váhový odhad je na 23. percentilu, tak zase mi to víc sedí na holčičku, při kontrole jsem se snažila nepátrat, ale nezahlédla jsem ničeho ani náznak. A Eli běžně odpovídá, že bude mít sestřičku, tak já bych to viděla taky tak, už se jednou se svým odhadem osvědčila :-)
U nás nočník - půl na půl si říká, ž e bude, poměrně pravidelně má stolici ráno a vydrží tam, když mu dám krabici s hračkami. Někdy hlásí, že už to probíhá - já teda přerušuji, protože někdy to stíháme, někdy je půl bobku na cestě. Čůrání nehlásí, i když dnes večer tu běhal nahatej a pak na mě volal šůlat, šůlat a odvedl mě do kuchyně, kde mi ukázal svou loužičku.
No jinak se z toho picnu, Eli je pár dní bez teploty, ale pořád kašel a rýma, nicméně se to lepší a Matěj odpoledne spal 3,5 hodiny (já samozřejmě zrovna nebyla doma), což mi bylo podezřelý, pak mi připadal teplej - samozřejmě horečka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.