Já měla Jiřinku ráda, Lucku mám ráda ještě víc a rozhodně ona nemá zapotřebí se na někom přiživovat. A na Primě nebo Nově byl rozhovor s Jiřinkou-poslední před smrtí, kde vysvětlovala, jaký vztah má s Lucií. To přátelství nebylo jednostranné a jestli jdu někomu zazpívat na zádušní mši a nejdu mu na pohřeb do krematoria-pro mě by ta mše byla rozhodně víc a to nejsem věřící. Chtěla jí na poslední cestě zazpívat, což asi považuje za víc než jen si sednout mezi x dalších truchlících. Hlavně tento mediální tlak vůbec nechápu. Zviditelnili se podle mě jen ti pisálci, kteří tohle vymysleli jako největší kachnu poslední doby.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.