Hořčičné semínko používám "po indicku", pražené. Do hrnce olej, rozpálit, na to nasypu to semínko, přikreju ho, protože strašně skáče , pozor dost rychle se pálí, takže většinou sundávám hrnec z plotny jen co začne skákat. Já na něj pak většinou nasypu zeleninu (tím se taky zchladí a už se nepálí)a dusím, do salátu jsem ho ještě nedávala, ale nezní to špatně, asi to zkusím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.