v porodnici kde sem rodila, byly dovoleny návštěv na pokoji jen na nadstandardu, jinak se mnávštěvovalo v jídelně, ke bylo dost stolků a židlí a nerušily se maminky spolubydlící. to mi přijde rozumné, nedochází pak k zbytečný rozladěnosti. ohledně počtu návštěv a chování miminka atd, to uvidíš po porodu, jak ti budou pracovat hormony, v jakým stavu budeš. já se nudila, byla sem ráda, že někdo přijel, konrétně jednou moje mamka s babičkou a každý den můj chlap z toho jednou s tchánem. je lae pravda, že další lidi bych ani nějak nechápala, proč by za mnou měli jezdit. mamka s tátou viděli prcka když sem ještě byla v limbu.
choval jen přítel a moje mamka a podmínkou bylo jeich zdraví, což sem s nikým konflikt v tomto neměla, došlo to všem. jen sem třeba nechápala to že lidé říkali, že návštěvy až po šestinedělí, dkyž sem je přitom výslovně pozvala. v tu dobu byl syn velmi spavý a klidný a já vcelku v pohodě, ten mazec se rozjel až po šestinedělí. syn nám dal čas na to, aby nám v hlavách seplo, že tohle je teda už jao napořád