Inanno, není to normální. Mě je jen divné jak to může vydržet být jenom v práci. Pakliže je opravdu v práci???? Ať člověk práci miluje jak chce nepřijde mi normální být jenom v práci (taky za ty peníze!!!) a nemít jiné zájmy. Naprosto chápu tvé pocity. Manžel je taky vytížený, ale není to tak hrozné jak u tebe. Navíc ke mě je úžasný, po intimní stránce na 100-110%. Jak je to u vás s něžnostmi, intimním životem? Jestli tě miluje a jen je workoholik tak by to mělo fungovat. Jestli ne, bude asi problém jinde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.