můj první manžel /se kterým jsme se už dávno rozvedli a děti neměli/ "pracoval" naprosto stejně. se mnou netrávil žádný čas, vysvětloval to stejně. v době, kdy já jsme měla učitelský plat 2000 kč on přinášel domů 1000 kč, protože se firmě nedaří. doma nebyl nikdy, ani o víkendech. pokud náhodou nebyl v práci, byl s kamarády za svým koníčkem. to by mi nevadilo, kdyby stejně času věnoval i činnostem se mnou, jak to bylo od našeho seznámení až do svatby běžné (společně jsme chodili do kina, na koncerty a hlavně jsme každý víkend byli někde za turistikou s přáteli nebo jsme budovali něco nového v bytě.) po svatbě jako když utně, naši společní přátelé ho náhle přestali zajímat, vytvořil si novou "partu". Mnohokrát mi tvrdil že je v práci, ale ve skutečnosti byl s touto partou. když se to stále opakovalo a navíc už nebyl ve volném čase s partou, ale s "kamarádkou" (to jsme zjistila až po rozvodu - od společných známých, kteří je spolu vídali, nikde se neskrývali).
Tvrdil, že je stále v práci (nebyly mobily, když jsme mu tam zavolala, nebyl přítomen), ale finančně se moc nepodílel a doma nikdy nic neudělal, vše bylo na mě. rozvodem se mi ulevilo.
Ty máš děti, tak je to o hodně jiné, těžší, ale z toho co popisuješ mám úplné deja-vu. vidím to bledě