| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

alraune, on se ale opravdu v práci flákat nemusí ~d~ když jsem úvodní dotaz četla, tak jsem si připadala, jak kdyby někdo popisoval moje manželství. v podstatě to sedí, manžel - podnikatel od rána do noci v práci, domů přinese stěží osm táců (musí živit zadluženou firmu), táhne mu na padesátku... akorát tedy já jsem jeho první manželka a právě se ON se mnou rozvádí, protože... no, ani sama nevím, v rozvodové době toho na mne navalil tolik, že kdybych ho měla brát vážně, jdu se radši rovnou zahrabat deset metrů pod zem, abych na tomhle světě zbytečně neopruzovala... to nejmírnější asi bylo to, co slyší i zakladatelka - jsem mimo realitu. on OPRAVDU dlouhodobě těch 16 (i více) hodin denně pracoval. jako podnikatel měl práci různorodou, nebylo to o tom, že by celou dobu dělal jedno a to samé, ale třeba část dne měl jednání se zákazníky nebo dodavateli, část dne fyzicky makal na stavbě, část dělal papíry nebo obíhal úřady... že by se to na něm nepodepsalo, to říct nemůžu, podepsalo, kolikrát jsem o něj mívala hrozný strach, doma se stávalo, že třeba za počítačem vsedě u stolu usnul nebo s sebou při chůzi únavou švihnul na zem... při představě, že se mu to samé stane v autě nebo někde ve výškách jsem fakt bývala hrůzou bez sebe... ale jemu to bylo jedno, on nic jiného dělat nebude, protože podnikáním JEDNOU vydělá velké peníze a splní si svůj sen. zkoušela jsem mu i pomáhat, aby té práce neměl tolik, ale nemělo to efekt, část práce jsem udělala já, nicméně on jí měl pořád ještě hodně, jako by jí vůbec neubejvalo. oproti tomu peníze nepřibejvaly, protože nemalá část z nich se ze zákazníků páčila přes soudy a jak jde něco přes soud, je to na roky a s nejistým výsledkem (a práce navíc, protože se dávají dohromady podklady pro právníka a jezdí se na jednání s ním). bohužel nešlo, aby celou částku platili zákazníci předem, kdybych byla zákazník já, něco takového by mě ani nenapadlo.

jinak ač má padesátku na krku, zadluženou firmu, tři děti na krku a je v rozvodovém řízení, tak přítelkyni si našel poměrně rychle, rozhodně dřív, než já se vzpamatovala z toho, že se vlastně rozvádíme (a ta žena rozhodně důvodem rozvodu nebyla, dokonce jsem i správně odhadla, kdy se s ní seznámil - doma se totiž od té doby začal chovat jak idiot a co bylo dříve domluvené najednou přestávalo platit ~Rv).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.