Kukuřice, my to máme tak, že žena je těhotná a rodí, čímž si taky pár negativních šrámů na svým těle odnese, nebo možná jak která, já to tak mám. Tak tohle by měl podstoupit muž jako jakési vyrovnání. Pokud žena předtím brala HA, což jsou zase zásahy do jejího těla, tak tím spíš by to měl udělat on. Já jsem HA teda nikdy nebrala. A poslední věc- vasektomie je oproti ženské sterilizaci jednodušší operace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.