| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Inanno, upřímně s Tebou cítím. A z mého pohledu, člověk často bezpečně ví i celé roky, že toto je špatně a tak to nechci, ale reálně s tím něco dělat - odejít od něj - je úplně jiná věc. Já mám pocit, že od něj odejít chceš, ale bojíš se, potřebuješ na to sebrat odvahu, zajistit praktické věci atd. Navíc, hůř se odchází od něčeho, než za něčím. Zkusila bych to přeformulovat,ne jen co mě teď ničí,ale i co chci, pro sebe, pro děti,a jít za tím, věřit, že to můžu dosáhnout a že to něco opravdu v dohledné době bude. Zase se těšit, doufat, věřit... Detaily jeho života mimo život s Tebou a dětmi snad ani nepotřebuješ, i když mně by to asi nedalo. A taky určitě potřebuješ impulz k tak velké změně, samozřejmě jestli vnímám Tvůj příspěvek správně. Možná se opravdu naštvat? A zklamání dětí, které chystaly jeho narozeniny, to by mohlo být ono, ta první vlaštovka? Já jsem se plácala v blbém vztahu 6 let a většinu z toho jsem věděla, že od něj jednou odejdu, nebyly v tom tenkrát děti , a jak to bylo těžké... Moc Ti držím palce, už nějakou dobu čtu příspěvky tady na rodině, ale teprve teď jsem se zaregistrovala, taky jsem potřebovala impulz... Zkrátka, věř, že bude líp a že más na to Ty i děti nárok, s ním či bez něj:-)~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.