Umrtvit může. Já měla v prvním těhotenství to samé, doktorka nakonec do zubu dala umrtvovací vložku a chodila jsem na její výměnu asi po týdnu. Co se zubem dál řešila až po porodu. Se zubama mám dost zkušeností, kolikrát jsem mělala chuť třískat hlavou do zdi. Kromě léků na bolest pomáhá kousat nabo cucat hřebíček, kloktat silnou slivovicí a lepší než slivovice je kloktat Listerin - fakt je to asi pěkný dryják, protože mi to zub na malou chvíli totálně umrtvilo víc než všechny léky a slivovice. Ale nevím co přesně můžeš v těhotenství.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.