| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No jo, klasická chyby - vyhrožování něčím, co nemůžeš/nechceš splnit. ~7~

Já bych vyčkala, až někdy něco sní a honem bych zdůraznila, že když se teĎ tak hezky najedla, tak může na ten balet chodit. ~;)

Když by to takhle nešlo, tak bych řekla na rovinu, že jsem si to rozmyslela. Že jsem sice řekla, že na balet chodit nebude, ale že je pro ní dobrej, bude tam mít kamarádky bla bla bla. A pro nejedení jsem zvolila jiný trest - žádné sladkosti, zmrzliny, sladké pití apod.

To nejedení je problém jen doma nebo všude? Co tak v průměru denně sní? Co lékaři? Myslíš, že má nedostatek něčeho?

A ještě bych zkusila promluvit s tou učitelkou baletu, jestli by nemohla nějak vhodně a nenásilně holce občas říct něco ve smyslu "tahle otočka ti nejde, protože máš málo síly, měla bys víc jíst, abys měla větší svaly".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.