| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak podle mě to, že tj blbý říkat už víš...já bych rozhodně nedávala jídlo do souvislosti s kroužkama, baletem, čímkoli. Jídlo je izolovaná záležitost.
Ono člověka hrozně svádí to vyhrožování "když nebude tohle, nebude ono....", my tím byli taky vychovávaní, že? Ale je to cesta do pekel Já si na tohle dávám strašně moc majzla!!! Manželovi to občas ujede, ale mám stokrát ověřeno, že žtj fakt blbá cesta.
Já mám dceru skoro5,5, řekla bych, že čím je starší, tím je výchova svým způsobem lehčí, ale svým způsobem PEKELNĚ TĚŽKÁ, neb dítě už prostě má svůj záměr, ví čím dál lépe jak ho přrosadit. U nás taky často boj. Resp. bych to neviděla jako boj kdo z koho. Vem si to z jejího pohledu. Něco chceš, okolí tě někam strká. Neříkám, že je nutně si nechat přerůst dítě přes hlabvu. Jsi matka, máš poslední slovo, ale já se snažím (dle možností ( být přístupná dialogu. Poslední dobou máme čím dál více vztekacích scén, někdy se mi daří vyřešit ke spokojenosti všech, někdy tj horší, zařvu apod. Celkem mám taky strach, až se mi narodí mimino, to bude pro dceru taky záhul...ale tj život, no. Já jsem ještě ke všemu děcný nervák, dcera po mně.... Hele, jídlo bych vysvětlovala horem dolem, kroužky NERUŠIT, balet vytrvat. Držím pěsti. Ono top co třeba někdy lopotně řeším, najednou ze dne na den přijde řešení samo-moje zkušenost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.