| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kapradino, tak já ji na balet dávat nechtěla. Už proto, že mi to přišlo drahý. Chodila na dramaťáček a jeden pohybovej kroužek - to jsem chtěla, je fakt od miminka nešikovná, měla neurologické problémy a jde to s ní v této podobě dál. Takže je mi jasné, že hýbat se musí a to byl důvod, proč jsme nakonec řekli, že balet ano. Na těch dětech jsou ty dvě hodiny týdně hodně znát. To za prvé.
Druhá věc je, že je a bude malá. Budeme rádi za 150 cm. protože máme v rodině sklony mít problémy s váhou, chci, aby dělala nějaký pohyb odmalička, zvykla si na to, brala to jako samozřejmost.
ve školce měla ještě angličtinu, tam já jí zapisovat nechtěla, ale ona po tom toužila. nebaví jí to, odchodila pololetí, dále chodit nebude - majlant to nestálo, to neřeším.
kdyby nechodila nikam ulevilo by se jen mě. zejména ten dramaťáček je problematickej. Holt je provorozená ~t~ až to budu mít 3x, budu ráda, že budou všichni chodit za roh povinně na klavír,a by se to sjednotilo (máme za rohem DDM).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.