Jinak moje dítě mého (ex)partnera vyloženě MILOVALO! Ale přesto by bez váhání zvolilo vlastního tátu (který na něj kašlal) a hodilo by sebelepšího "náhradníka" přes palubu. Musím říct, že ani v mém porozvodovém vztahu to nebylo lehké, ani s vlastním dítětem, a že se to na něm hodně! podepsalo. (A můj expřítel měl dceru dospělou, rozvedený byl tunu let...a i tak to bylo opravdu mimořádně nepříjemné čelit "obvinění z vetřelectví". A to jsem byla příkladná osoba, a nijak jsem nemusela být "náhradní matkou".) Never more...navíc krát 4.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.