Aido, me kdyz starsi letala na JAR pas s vizum, tak cheli (na vydani toho viza) souhlas manzela, ze souhlasi s tim, ze ji odvezu. A to uz mela obcanstvi udelane, ale pas jeste ne. At zije byrokracie. Prvne ji lustrovali v 9. tydnech.
Take se mi stalo, ze jsem mela deti v pase sveho casu a pri priletu do JAR mi tam napsali +1 misto +2 a pri odletu me nechteli pustit s obema ven, ze pry jsem priletela jen s jednim ditetem. Ja do te doby netusila, ze tam zapisuji pocet potomstva a nenapadlo me to kontrolovat. Fakt debilni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.