Já tomu fakt nerozumím. Ptala jsem se zakladatelky, proč je lepší se dívat do mobilu než na platíčko (které navíc každý den vezmu do ruky, když ty pilule beru), nepochopila jsem přidanou hodnotu té informace v mobilu. Zakladatelka mi neodpověděla, takže to furt nevím. Ale několikrát jsem se dozvěděla, že prudím. Do diskuse je teda možné přispívat jen když jsem na větvi z vymoženosti v telefonu? No já prostě nejsem, no. MS vůbec nemám od té doby, co mám Mirenu, a dle pocitů bych řekla, že jsem těsně před ovulací.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.