Jéé, Lei, vítám vás doma, at se hezky všichni sžíváte, jsem zvědavá, co Martička, abych se připravila, co nás čeká od našeho pana Bubóna (domácí označení našeho druhorozeného).
Wis - děkuju a co se týče Matěje, má okolo 10kg, na většinu lidí stále působí na svůj věk drobněji, ale není, co to bývalo.
Převelice pak děkuju Maw, že mě označila jako drobnou, poslední dobou si tak skutečně nepřipadám a po shlédnutí pořadu ve mně zanechalo dost hluboký dojem mé mohutné pozadí(no prdel ja vrata
)
Wis - k tomu nošení, já jsem sama překvapená, že to ještě zvládám, ale fakt mi to nedělá moc velký potíže, břicho mi občas tvrdne i bez nošení, ale bederák mě na břicho tláčí jen když si sednu, to si ho pak snažim trochu povolit. Pravda, bederák mám opravdu hooooodně nízko, Matěj je v nosítku potom hrozně zapadlej. Ale když pak vezmu golfáče, tak je to pro mě cca stejnej záhul, bydlíme na kopci, takže v tom není velkej rozdíl, tudíš golfáče beru, když mám ještě brát nákup nebo něco dalšího, při běžném provozu nosím. Elišku jsem nosila asi do 5. měsíce, ale byla taky o rok starší a pár kilo těžší. Jo a když vím, že budu ten den víc nosit, tak si beru kvůli křečákům punčochy.
Jenže taky jsem takovej nezmar, kdybych měla za sebou nějaké nepříjemné zážitky s potraty nebo něco podobnýho, asi bych na sebe byla opatrnější. Takhle pozoruji, že každé těhotenství toho vydržím víc a víc.