Druhý start kariéry je pro ženu přece celkem normální, šla bych jednoznačně do toho. Já makala před mateřskou cca 10 hodin denně, teď jen tak udržuju a pak trošku přidám a až malý odroste, tak se do toho vrhnu znovu... 40 není žádný věk, mě ten restart čeká až tak někdy v 45ti, počítám. Je pravda, že neplánuuju úplnou změnu oboru, ale kdo ví. Třeba z tohohle už budu vyhořelá a budu chtít nový začátek.
Držím palce a přeju hodně štěstí. Když je člověk ochotný makat a dřít, jde to podle mě v kterémkoli věku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.