Dneska to tady zrovna s chlapem řešíme, dáváš práci lidem, makáš naplno, máme dvoje podnikání a já ještě chodím na zkrácený úvazek do práce. Poslední dobou máme pocit, že stát prostě nechce malé a střední podnikatele. Kontrola za kontrolou, je to k nevydržení, tahanice, soudy...Hlavně FÚ je jedlý
Můj je ještě v práci, dříve mohl mít na všechno lidi...
Jako jo, žijeme, nejsme o chlebu a vodě, ale za tu dřinu to není žádná hitparáda. Poslední kontrola z FÚ přišla na udání...lidi vidí jen to, co chtějí, jako že si třeba koupíš jiný auto, ale my nemáme víkendy, apod...
Zrovna dneska to na mě tak sedlo, ta tíha toho všeho. Můj říkal, že teda asi firmu prodá a půjde na pracák i s těma 25ti zaměstnanci. Sociální, zdravotní, nesmyslná hygienická nařízení, která jsou vzápětí rušena a nestojí pár tisíc, spíš desetitisíc. Neustále se všechno zdražuje, ale lidi víc peněz nemají. Zaměstnanci pochopitelně taky chtějí svojí výplatu. Valí se prachy do právníků za soudní tahanice se státem. Poslední tahanice sice stála peníze právníkovi, ale ušetřila 600.000,-Je to na bednu.
Přístup k zaměstnancům ve firmách, možnost sehnat práci, nízké platy...
Já věřím, že spousta podnikatelů by ráda zaplatila lidi víc, ale pak už si je prostě nemůže dovolit vůbec, pokud je nemá načerno. Je mi ze všeho na
Pardon.