Otázka uní, zda mám povolený jeden byt nebo víc a pokud jeden, tak jak může být velký abych dostala rodičák. Rodičák není dávka hmotné nouze. Já bych třeba bez rodičáku byla v háji a to nějakou rezervu mám, kdyby nebyl rodičák, tak jednoduše dítě nemůžu dovolit i tak to financuju částečně z té rezervy. JO, chápala bych, kdyby se někdo topil měsíčně ve statisících, ale kde je ta hranice...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.