| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ano, protože celé roky výdělečné činnosti do toho fondu přispívám a opravdu ne málo.
Mimoto jsem taky matkou dvou dětí a RP jsem po určitou dobu pobírala.

Já tu fakt neřeším nějakou závist, či nenávist vůči rodičům, co čerpají tuhle dávku, jen nastiňuji, že by bylo třeba možné odložit její čerpání na dobu, kdy to bude třeba pro tu rodinu akutnější.
No a ten co zvládá a důchodu se nedožije... tam by prostě pomohl těm více potřebným, nebo by to dědily děti, vím já?
Je to jedno, ale ta splatnost by se odložila.

Fakt nikomu neupírám nárok na dávku, bavíme se tu o příjmu na 50 tisíc... a to je taky jen teorie. Máte rodinný příjem vyšší? NO pokud máte, pak gratuluji.

Ta plošnost ale v pořádku dle mého vnímání prostě není. Při průběžném systému jsou v leckterých případech lidé fakt potřebnější než jiní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.