| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teď je v Hydeparku prezident Svazu průmyslu a výzkumu.

A říká, že nemáme podporovat Akademii věd, protože to je vyhazování peněz. Primární výzkum by taky omezil, protože nevynáší tolik, co aplikovaný. Například, proč bychom měli platit jako dańoví poplatníci to, že někdo zkoumá něco na vykopávkách v Egyptě nebo se hrabe támhle na jihu v Antarktidě...

Já mám chlapa v primárním výzkumu, takže za mne jasný, ale i kdybych ho tam neměla, tak sakra, bez primárního výzkumu snad není ani ten aplikovaný ne? A je jasné, že když primární výzkum zjišťuje, jestli něco vůbec jde či nejde, tak má menší procento úspěchů, než aplikovaný, který jen vezme ty vyzkoumané pozitivní výsledky základního a dál je rozvíjí...

Jaký je váš názor?

Teda, já nesouhlasím s většinou věcí, co zatím řekl, ale tohle mne nadzvedlo

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.