| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Má rád dýni, to dlabe s vyloženou chutí, ale když mu jí vezmu, tak se po ní neshání. Já do něj jídlo necpu, ani by to nešlo, 4 měsíce marné snahy o příkrm mě dostatečně poučily o tom, že když nechce, tak tu pusu neotevře. V praxi to vypadá tak, že si ho vezmu na klín, naberu lžičku, přidržím před pusinkou, on si sám vezme, prvních pár lžiček docela sedí, po chvíli ale začne zkoumat stůl, okno (židle je u něj, jiná strana nepřístupná bez stěhovacích manévrů), co mám na sobě....čekám na chvilky, kdy je v klidu, nabídnu lžičku a pokračuje se. Když má dost, tak tu pusu už neotvírá. Když míra neposednosti přesahuje určitou mez, tak ho dám na zem, jídlo uklidím a pokračujeme po chvíli, když se chvíli vyřádí dole, takže pak o něco omezí aktivitu u jídla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.