Ahoj holky,
koukám, nějak to tu vázne
My jsme celá rodinka minulý týden podlehli nějaké blbé infekci, takže jsme všichni padli s vysokýma horečkama, no byla to chuťovka. Nakonec jsme všichni skončili na atb
ale už jsme fit, děcka vyvádí jak koně, tak jsem ráda, že jsme z toho venku.
Maw, právě mě říkala i kámoška, které alergii na laktózu zjistili až ted po třicítce, že žádné krevní testy tu alergii nedělají, že se to stanoví pouze na základě jídelníčku. Mě to bylo docela divný, že se to nedá nějak podložit, nějaké testy, vyšetření...Je mi jasný,že do 1roka to bývá hodně zkreslené, takže se nějaké testy ani moc nedělají. Ona ta kamarádka s prckem to hodně řeší, řekla bych, že až moc. Ona ho zatím jen kojí a vynechala zcela vše z mlíka, ani třeba sušenku, kde je psáno na obalu,že obsahuje máslo. Myslí si,že je na tom malej lépe, ale nějak se mi to nezdá. U nich v rodině nikdo tuto alergii nemá, malej jí na váze přibývá, jen prostě prej měl skoro 3měsíce rýmu, tak z toho hned usoudila alergie a astma (má to jeho starší brácha) a nějaký ekzémek, pak bolení bříška, tak si stanovila diagnozu- alergie na mlíko.
No nic, házím to za hlavu.
CO jinak čerstvá dvojmatka? Jak, Lei, zvládáte?