| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
koukám, nějak to tu vázne ~;)
My jsme celá rodinka minulý týden podlehli nějaké blbé infekci, takže jsme všichni padli s vysokýma horečkama, no byla to chuťovka. Nakonec jsme všichni skončili na atb ~:( ale už jsme fit, děcka vyvádí jak koně, tak jsem ráda, že jsme z toho venku.
Maw, právě mě říkala i kámoška, které alergii na laktózu zjistili až ted po třicítce, že žádné krevní testy tu alergii nedělají, že se to stanoví pouze na základě jídelníčku. Mě to bylo docela divný, že se to nedá nějak podložit, nějaké testy, vyšetření...Je mi jasný,že do 1roka to bývá hodně zkreslené, takže se nějaké testy ani moc nedělají. Ona ta kamarádka s prckem to hodně řeší, řekla bych, že až moc. Ona ho zatím jen kojí a vynechala zcela vše z mlíka, ani třeba sušenku, kde je psáno na obalu,že obsahuje máslo. Myslí si,že je na tom malej lépe, ale nějak se mi to nezdá. U nich v rodině nikdo tuto alergii nemá, malej jí na váze přibývá, jen prostě prej měl skoro 3měsíce rýmu, tak z toho hned usoudila alergie a astma (má to jeho starší brácha) a nějaký ekzémek, pak bolení bříška, tak si stanovila diagnozu- alergie na mlíko.
No nic, házím to za hlavu.

CO jinak čerstvá dvojmatka? Jak, Lei, zvládáte?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.