Jendo, ona to u mě vidí, ale mezi námi jsou velké rozdíly.Já se v tom plácám výrazně míń, navíc jsem muže bez problémů dostala na párovou terapii a je ochotný se mou občas mluvit - to u ní nehrozí. Když je muž v práci, nemá čas s ní mluvit, o osobních věcech je ochoten se bavit jedině občas o víkendu, ve všední dny připustí hovory jen o provozních věcech typu složenky, a to jen v určitém přesně daném čase (hodinu a půl večer).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.