| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jo, pár takových známých mám taky, ale mně vyhovuje na zrání sýrů, nakládám do ní zelí jen aby mírně zkvasilo, i zeleninu,
nebo teď jsem zrovna nakládala maso do zeleniny na svíčkovou.

Domácí bramborový salát letos vydržel od 23/12 do 3/1.. to už jsme ho fakt dojedli.
A zbytky jídla hlavně omáček jsou taky super, svíčková nebo segedín jsou po tak 5-ti dnech super uleželý a v lednici je uklizeno.

Další výhodu to má, když to zavaxuju a hodím ven na schody, nedostanou se mi tam ježci nebo jiná zvířátka -)) pod poklici klidně vlezou. Odzkoušeno

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.