jo, pár takových známých mám taky, ale mně vyhovuje na zrání sýrů, nakládám do ní zelí jen aby mírně zkvasilo, i zeleninu, nebo teď jsem zrovna nakládala maso do zeleniny na svíčkovou.
Domácí bramborový salát letos vydržel od 23/12 do 3/1.. to už jsme ho fakt dojedli. A zbytky jídla hlavně omáček jsou taky super, svíčková nebo segedín jsou po tak 5-ti dnech super uleželý a v lednici je uklizeno.
Další výhodu to má, když to zavaxuju a hodím ven na schody, nedostanou se mi tam ježci nebo jiná zvířátka -)) pod poklici klidně vlezou. Odzkoušeno
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.