| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to je prostě realita...můžeš mít x hygienických norem, ale tomu aby ti vnikla myš přes rampu do pekárny nic nezabrání, nehledě k tomu že pečivo na balení se často strká k rampě aby vychladlo a mohlo se rychle zabalit. Co se týče hygienických kontrol ty sice chodí to jo, ale jednak jsou ohlášené předem (alespoň co jsem zažila já) takže se na personál udělá bu bu bu, víc než jindy se šůruje a v cíli kontrola sedne kdo kanclíku k čerstvým koláčkům a zkoumá papíry.... I kdyby byly sebevětší hygienické normy jakmile někde pracují lidi předpisy to nevytrhnou....v pekárně kde jsem pracovala se teda šůrovalo neustále, ale stejně by se fůra lidem zvednul kufr hned co by přišly k první mašině, protože spousta z nás má představu že pečivo apod.zboží se vyrábí tak nějak bezdotykově a extrémně čistotně a ono tomu tak není....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.