" na základě čeho toto tvrdíte? Můžete dodat nějaké podklady, důkazy? Kde v jeho textech nebo výpovědích je něco takového uvedeno? Děkuji předem. "
K čemu potřebujete podklady, průbůh. Já jsem jeho výpově%d slyšel a dá se najít ina i-netu. Chtěl probudit národ ze spánku ve smíření s komunistickou okupací, nesvobodou slova, což vše jsou jen markery komunismu, v jehož porobě jsme se ocitli. Co juiného než komunismus se svou tváří to bylo ?
Komunismus s lidskou tváří je oxymoron. Já jsem té Dubčekově falí tak naletěl, coby sotbva 18letý před maturitou. Jaké ódy na Alexandra pěli jsme, oblbeni tím nesmyslem. Jen můj dědeček mi správně říkal, že jsem sedl na lep. Marně. Po návratu naší vládní delegace z Moskvy jsem mu dal za pravdu. Pozdě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.