K věcné diskuzi přece. Jinak budeme stále "plést dojmy s pojmy".
"Já jsem jeho výpově%d slyšel a dá se najít ina i-netu. Chtěl probudit národ ze spánku ve smíření s komunistickou okupací, nesvobodou slova, což vše jsou jen markery komunismu, v jehož porobě jsme se ocitli. Co juiného než komunismus se svou tváří to bylo ?"
Já taky. Právě proto mne různé interpretace překvapují. Například právě ta, že okupaci způsobili komunisté a tak tímpádem prostestoval proti komunismu (aniž by si to teda sám uvědomoval?).
"Já jsem té Dubčekově falí tak naletěl, coby sotbva 18letý před maturitou." A proč myslíte, že Palach ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.