| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Co máme vlastní slepice, jsem od kupování vajec osvobozena. Když jsem je ale ještě kupovavála, tak zkušenost mě taky naučila si je prohlížet, na tom nevidím nic divného. Co mi ale už přišlo moc, bylo, když jsem v Kauflandu viděla důchodce, přehazující vejce z jedné krabičky do druhé, protože třídili malé od větších a pak si vzali samozřejmě ty velké.

Jinak když kupuju rohlíky a vím, že budou takové "normální", jako bývají v Kauflandu, tak si většinou ani rukavici neberu, ale dávám si pozor, abych se nedotýkala rohlíků dalších. Když mi dítě přihodí v nestřežené chvíli výrobek, který jsem původně neměla v plánu kupovat, tak už si ho vezmu. Chleba zkouším sáčkem, do kterého si ten vybraný bochník nakonec dám.
Když ale zavzpomínám na dobu dávno minulou, kdy neexistovaly v obchodech žádné sáčky, chleba se jen tak beze všeho položil do hódně letitého košíku...tak si stejně nevzpomínám, že bychom to byli nějak odstonali ~;) .
V Globusu si ale rukavici na rohlíky beru, protože tam často bývají i docela suché.

A pokud vidím kohokoli, že se v pečivu přehrabuje holýma rukama nebo dává zpátky, tak bez milosti "vychovávám" ~:-D , na nejběžnější osočení, ať se starám o sebe odpovídám, že se právě starám, páč nemám zájem kupovat omatlané jídlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.