Lepivostí se pro mě vyznačuje právě staniolový tvaroh: při konzumaci sousto udělá knedlík a "přicucne" se na horní patro. Ale možná trpím nějakou vrozenou anomalií-neschopností konzumace tohoto typu tvarohu. Zkusím dle vás, Simčiny stránky znám, už jsem nějaké pomazánky dle nich dělala a byly dobrý moc (tímto děkuju za zveřejnění!!!) Zkusím rozšlehat s tou tekutinou. Dík.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.