Ahoj, Katko, už dlouho se chystám na odpověď. U nás také řádí porád nějací bacilové, ale nic hroznýho, spíš rýma kašel, ale mě je blbý stejně takhle Elišku dávat do školky, tak přišla, chudinka, o masopust ve školce, denska jsem jí s blbým pocitem dávala do školky, protože měli divadlo a omlouvala se, že je pořád nastydlá a pí.uč. mi pak říkala,že jí připadala v pohodě. Takže zase chvíli bude chodit. O masopustu jsem jí tam taky chtěla vzít jen na ten den, ale ředitelka byla tak nepříjemná, že je to na naší zodpovědnost, bla bla bla, že jsem jí nakonec stáhla a nešla tam. Holky z MC mi říkají, že jsem moc poctivá (chtěly říct blblá), že ostatní rodiče se neptají a dítě do školky prostě dají.
Ta Tvoje kamarádka to opravdu nějak moc řeší, asi nemá co na práci
Já se pomalu připravuju, že se nám to blíží, cítím, že jsem víc unavená, ale ke svému překvapení ještě pořád zvládám nosit Matěje na zádech - dneska rekordně 2 hodiny v kuse, ale to už jsem toho měla plný kecky. Děti ovšem ted vstávají před šestou a já to pocituju, že jsem fakt unavená, jako normální těhule mám asi vyšší potřebu spát, ale šance na uspokojení této potřeby je nulová
Jinak hlásím, že se nám snad po 2 měsících snažení podařilo odnaučit Matěje cucání palce
Všechny zdravím a ozvěte se, jak se máte