| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, Katko, už dlouho se chystám na odpověď. U nás také řádí porád nějací bacilové, ale nic hroznýho, spíš rýma kašel, ale mě je blbý stejně takhle Elišku dávat do školky, tak přišla, chudinka, o masopust ve školce, denska jsem jí s blbým pocitem dávala do školky, protože měli divadlo a omlouvala se, že je pořád nastydlá a pí.uč. mi pak říkala,že jí připadala v pohodě. Takže zase chvíli bude chodit. O masopustu jsem jí tam taky chtěla vzít jen na ten den, ale ředitelka byla tak nepříjemná, že je to na naší zodpovědnost, bla bla bla, že jsem jí nakonec stáhla a nešla tam. Holky z MC mi říkají, že jsem moc poctivá (chtěly říct blblá), že ostatní rodiče se neptají a dítě do školky prostě dají.

Ta Tvoje kamarádka to opravdu nějak moc řeší, asi nemá co na práci~t~
Já se pomalu připravuju, že se nám to blíží, cítím, že jsem víc unavená, ale ke svému překvapení ještě pořád zvládám nosit Matěje na zádech - dneska rekordně 2 hodiny v kuse, ale to už jsem toho měla plný kecky. Děti ovšem ted vstávají před šestou a já to pocituju, že jsem fakt unavená, jako normální těhule mám asi vyšší potřebu spát, ale šance na uspokojení této potřeby je nulová ~h~
Jinak hlásím, že se nám snad po 2 měsících snažení podařilo odnaučit Matěje cucání palce~z~
Všechny zdravím a ozvěte se, jak se máte ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.