teď tu z pozice prodávající řeším problém. Prodávala jsem nějaké lacláče pro miminka, u inzerátu doslova uvedla, že jsou v super stavu, nicméně že jsem je koupila jako použité a i moje dítě je mělo - byť jen párkrát - na sobě. Paní se ujiš´tovala zda nejsou žmolkaté, nemají vytahané gumičky apod, což nemají. Poslala jsem jí pár detailních fotek.
NO, a ona není spokojena. Prý má doma stejné (menší), které kupovala nové, a ty nejsou oprané a ty moje ano. Mě to nepřišlo a to si nepřipadám jako nějaká socka. Taky našla flíček, zrovna na místě, které jsem jí fotila a kde žádný mebyl (slepá nejsem). pak našla taky - a to mě dostala úplně - žmolky na vnitřní straně látky (té k tělu) a do toho prý nechce dítě oblékat.
bez emocí, jak byste reagovaly?
Já jí napsala, že si myslím, že jsem uvedla pravý stav věcí - o čemž jsem přesvědčena a že pokud chce zboží bez jakýchkoli známek nošení, bude muset investovat do nového.
Ona mě bombarduje maily, na kiteré popravdě nemám čas ani náladu. ne že bych nebyla vstřícná, pokud někdo není spokojen a je chyba na mé straně, většinou vyju vstříc (tedy přesně - zatím jsem vyšla vstříc vždy, stalo se mi to asi 2x). Ale žmolky na vnitřní straně kalhot, to mě opravdu nadzvihla