| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já bych odhadovala, že ta porce nezhořkla, jen se tam ta chuť rozležela.

V našem případě to určitě hořčák nebyl, nebyly to hřibovité houby a dostali jsme je od manželova kamaráda mykologa jako velkou vzácnost, jenže nebyl čas je zrovna vařit.

Co s těma zbývajícíma, toť otázka, já čím jsem starší tím jsem opatrnější, takže bych je asi vyhodila. Nebo možná bych je vždy před použitím chvíli dusila/vařila a pak opatrně ochutnala, než z toho něco uvařím.


Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.