| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lízo, jak jsem psala ono vždycky záleží jak a co u konkrétního dítěte. Naše holka nebyla jak je rok dlouhý doma kvůli nemoci doma, takže klidně napíšu rodinné důvody - podle mě rodinné důvody nejsou vymezené pohřbem... Další věc je, že bych klidně s učitelkou osobně probrala, co budeme dělat, ale nebudu do žákovské vypisovat romány a detaily. Třeba v den, kdy holka dostávali vysvědčení jsem holce napsala jen žádost pro učitelku o uvolnění dcerky o dvě hodiny dřív než skončí vyučování. Učitelka mi pak říkala, že je jí jasné, že asi někam jedeme, tak jsem jí vysvětlila naprosto v pohodě, že ano a že potřebujeme s mužem oba další den do práce a děti vezeme na druhou stranu republiky a musíme se ještě ten den vrátit domů... vzala to úplně v pohodě. :-) Prostě nejde dát universální rada - chce to zohlednit, jaká ta či ona učitelka je, jak často dítě chybí, jak moc je problémové... samozřejmě teď mě ještě napadá, že je velký rozdíl dítě uvolňovat na den či na více dní :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.